Február 2. hétfő

Hétfőn aztán komolyabb lelki trauma érte lelkemet, mikor az itthon maradó Leventye és Csárli arról informált, hogy ceffettül jól érezték magukat a finn-német-amerikai tengely jóvoltából; cserébe viszont megadóztatták a jóhiszeműen a hűtőben hagyott téliszalámimat és a szigorúan körzeti-orvosi receptre kapott becherovkámat :). Nyilvánvaló volt, hogy egyikük sem úszhatja meg lófej nélkül a felelőtlenséget.

Február 4. szerda

A nagy felelősségre vonások éjszakájára szerdán került sor. Felpakoltuk magunkat és irány a MG Road közelében a Zero G nevű szórakozó hely felé, a riksások is nehezen találták meg a Prestige Towert. Mindenestre ottjártunkkor minden szerdán Boolywood party volt beütemezve a nagyérdeműnek, a beugróért 500 INR lefogyasztható kuponokat kaptunk, értékük valamivél két mini (0.33) kingfisher volt. Amíg lassan szállingóztak az antant erői, Naomival, az egyik német lányzóval iszogattunk és beszélgettünk a helyi életről.

Idővel összegyűlt a társaság és beindult a mozgás-kulturális forradalom, az indiai zenét DJ Ganesh turbózta fel :) a helyiek csodálkozására és elismerő fejrázásá mellett óriásit táncoltunk, majd leszakadt alattunka padló az irodaház 10. emeletén.

Saját fotók semmiképpen, talán Naomi küldd át párat idővel...

A bejegyzés trackback címe:

https://bangalore.blog.hu/api/trackback/id/tr91927065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása